Khadi Vitalising Hair Oil

khadi-vitalising-hair-oil

Haartype: fijn, zwak en vatbaar voor excessief uitvallen

Probleem: haaruitval

Oplossing: Khadi Vitalising Hair Oil

Khadi Vitalising Hair Oil is een uniek product. Het versterkt de haarzakjes en follikels, boost groei en stopt haaruitval. Bovendien voedt het en herbouwt het de lokken en het voorkomt vroegtijdig grijs worden. Het is het meest effectief in het geval het haar zwak is door ziekte, beschadigd door regelmatige haarstylingbehandelingen en fijn haar dat vatbaar is voor de schadelijke werking van externe factoren.

Bestanddelen van het product zijn verantwoordelijk voor de uitzonderlijke eigenschappen.

Wat zit er in Khadi Vitalising Hair Oil? Sesamolie, kokosolie, wonderolie, rozemarijnolie en wortelzaadolie kunnen in het product worden teruggevonden. Het bevat ook Indische kruiden: amla, bala, brahmi en bhringraj. Alle ingrediënten houden het haar en de hoofdhuid in goede conditie, dragen bij aan haargroei, helpen roos tegen te gaan, voorkomen overmatig haaruitval, hebben verlichtende en antiseptische eigenschappen.

Hoe gebruik je Khadi Vitalising Hair Oil? Masseer een theelepel olie in de hoofdhuid. Voer een dergelijke behandeling twee uur voor het wassen van het haar uit. Voor betere resultaten laat je het ’s nachts zitten en was je het de volgende ochtend met een milde shampoo uit. Gebruik het product twee of drie keer per week.

Nuttige informatie: Khadi Vitalising Hair Oil is kleurloos en heeft een karakteristieke, intense geur. Het zit in een flesje van 100 ml. Ook zijn grotere flesjes beschikbaar op de officiële website van Khadi. De consistentie van de cosmetica is olie-achtig en vrij dens.

Grappig weetje: Amla, bala, brahmi en bhringraj zijn kruiden die vaak worden gebruikt in de traditionele Indiase geneeskunde. Wanneer we kijken naar het glanzende, sterke en gezonde haar van Indiase vrouwen, is het niet moeilijk te geloven dat deze planten echt helende (en magische) eigenschappen bevatten.

Voordelen:

  • versterkt haarzakjes
  • stimuleert haargroei
  • conditioneert de hoofdhuid
  • voorkomt haaruitval
  • bevat natuurlijke ingrediënten

Nadelen:

  •  intense geur
  • zeer dikke formule
  • babyhaar verschijnt en is moeilijk te stylen