John Masters Organics 100% Argan Oil

john-masters-organics-100-argan-oil

Haartype: alle

Probleem: slechte conditie van haar en hoofdhuid

Oplossing: John Masters Organics 100% Argan Oil

John Masters Organics 100% Argan Oil geeft hydratatie, glans en elasticiteit. Het ontkroest, voorkomt staticiteit, voorkomt dat het haar klit. Dankzij vitamine E en antioxidanten, reduceert het haaruitval en maakt het de haarzakjes sterker.

Verder beschermt het product tegen warmte geproduceerd door hardrogers en stijltangen.

Hoe gebruik je John Masters Organics 100% Argan Oil? Je kunt de olie aanbrengen op zowel droog als nat haar. Wrijf een paar druppels van de cosmetica in de lokken en föhn het. Stijl zoals gewoonlijk. Het product repareert gespleten puntjes ook uitstekend. Het enige wat je hoeft te doen is een grote hoeveelheid olie inwrijven in de haarpuntjes en meerdere uren laten zitten. Daarna was je het haar met je favoriete shampoo.

Welke ingrediënten zitten er in John Masters Organics 100% Argan Oil? Arganolie – geëxtraheerd op een natuurlijke manier – bevindt zich onder de ingrediënten. Het product biedt een certificaat dat de organische en natuurlijke bestanddelen bevestigt. De olie is proefdiervrij, glutenvrij en samengesteld zonder dierlijke stoffen. Dat is geweldig nieuws voor veganisten.

Nuttige informatie: John Masters Organics 100% Argan Oil heeft een lichtgele kleur; de consistentie is semi-vloeibaar. De olie is geurvrij, daarom kunnen zelfs degenen met een zeer gevoelige hoofdhuid het gebruiken. Een flesje bevat 59 ml van het product. Helaas is de cosmetica niet efficiënt – het gaat ongeveer een paar maanden van behandeling mee.

Grappig weetje: In sommige delen van de wereld wordt arganolie nog steeds via traditionele methoden geëxtraheerd. Vrouwen kraken harden noten en slaan die vervolgens tegen een steen. Zij persen een gouden vloeistof – rijk aan vitamines en mineralen – uit de pulp.

Voordelen:

  • bevat natuurlijke ingrediënten, inclusief arganolie
  • ideaal voor veganisten
  • verzacht, hydrateert en voegt glans toe
  • voorziet het haar van hittebescherming
  • gemakkelijke applicatie

Nadelen:

  • slechte doeltreffendheid
  • klein flesje
  • de effecten verschijnen aan het einde van de behandeling