Macadamia Healing Oil Spray

macadamia-healing-oil-spray

Haartype: alle, vooral fijn haar

Probleem: gebrek aan vocht en glans, moeilijk te stylen, beschadigd door externe stoffen

Oplossing: Macadamia Healing Oil Spray

Macadamia Healing Oil Spray levert hydratatie, glans en bescherming; het verbetert ook de styling. Je lokken zullen nooit droog, ruw aanvoelen of dof zijn. Het product beschermt het haar tegen vervuiling uit de omgeving, uv-straling, onjuist borstelen, hitte geproduceerd door haarstylingtools of beschadigende reinigingsmiddelen.

De olie temt opvliegend haar, maakt borstelen gemakkelijker en helpt bij het stylen van een kapsel.

Hoe gebruik je Macadamia Healing Oil Spray? Spray vanaf een afstand van 30 cm op de lokken. Onthoud dat h et haar schoon en met een handdoek gedroogd moet zijn. Na een paar minuten style je het kapsel en föhn je het. Je kunt wat meer van de cosmetica aanbrengen op de haarpuntjes om ze te hydrateren en helpen regenereren.

Welke ingrediënten bevat Macadamia Healing Oil Spray? Het bevat macadamia-olie, wat beschermt tegen de werking van vrije radicalen, de haarzakjes versterkt, de tekenen van veroudering vermindert en goed wordt opgenomen. Dankzij de olie zullen jouw haar en hoofdhuid perfect worden geregenereerd en gevoed.

Nuttige informatie: Macadamia Healing Oil Spray is een kleurloos product van gewichtloze formule (zoals een mist en spray). Een flesje bevat 125 ml van het vloeistof – het is genoeg voor slechts vier maanden regelmatig gebruik. Het heeft een mooie geur dat lang op je haar achterblijft; het lijkt op een dure parfum.

Grappig weetje: Alhoewel macadamia-olie wonderen verricht op jouw haar, kan het je viervoeter schade aanbrengen. Onthoud dat je geen macadamianoten of andere gerechten met dit ingrediënt aan jouw hond moet geven. Macadamiafruit is giftig!

Voordelen:

  • versterkt fijn haar
  • werkt op het oppervlak van het haar en van binnenuit
  • beschermt tegen verschillende schadelijke stoffen
  • mistformule
  • verbetert styling en borstelen

Nadelen:

  • het conditioneert dens en dik haar niet zoals fijne zwakke lokken
  • slechte doeltreffendheid