Moroccanoil Treatment Original Haarolie

moroccanoil-treatment-original-hair-oil

Haartype: alle

Probleem: slechte conditie van haar en hoofdhuid

Oplossing: Moroccanoil Treatment Original Haarolie

Moroccanoil Treatment Original Haarolie is een remedie voor beschadigd, dof en dun haar. Jouw haarstyle zal er weer gezond uitzien, je lokken krijgen glans terwijl de haarzakjes sterker worden. Het product reduceert haaruitval, stimuleert groei, hydrateert en voedt. De olie bevat antioxidanten die vrije radicalen tegengaan, daarom gaan zij grijs worden tegen en beschermen zij tegen schadelijke stoffen.

Moroccanoil Treatment Original Haarolie maakt kroezig haar glad, ontklit en maakt styling gemakkelijker.

Hoe gebruik je Moroccanoil Treatment Original Haarolie? Breng een of twee pompjes aan op schoon en vochtig haar, beginnend vanuit het midden van de lengte. Föhn het met een koude luchtstroom of laat het in de lucht drogen. Breng een paar druppels van de cosmetica aan op droge lokken voor een glad en glanzend kapsel. Je kunt ook de olie mengen met je favoriete masker of conditioner. Moroccanoil Treatment Original Haarolie is ook effectief ’s nachts als herstellende en voedende behandeling of als stylingproduct.

Wat zit er in Moroccanoil Treatment Original Haarolie? Arganolie, rijk aan vitamine E en antioxidanten, is het belangrijkste ingrediënt. Deze stoffen voorzien het haar van de juiste conditie en mooie uitstraling. Arganolie maakt glad, voegt glans toe en voedt. Het bevat ook omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren die gunstig zijn voor de haarzakjes en hoofdhuid.

Nuttige informatie: Moroccanoil Treatment Original Haarolie heeft een gele kleur en delicate maar aangename geur. De consistentie is vrij lichtgewicht; het plakt niet en laat geen vettig laagje achter op het oppervlak. Je kunt kiezen uit verschillende maten: 10 ml, 25 ml, 50 ml en 125 ml.

Grappig weetje: Wat hebben geiten en arganolie gemeen? Geiten zijn dol op arganfruit. Wanneer het fruit groeit, beschermt de herder de bomen tegen deze dieren zodat arganolie kan worden geëxtraheerd en gebruikt in jouw haar- en hoofdhuidverzorging.

Voordelen:

  • verbetert de haarconditie
  • bevat arganolie met vitamine E, antioxidanten en vetzuren
  • applicatie is gemakkelijker dankzij een pompje
  • flesjes met grote inhoud
  • niet te bezwarend
  • voedt, hydrateert, herstelt en voegt glans toe

Nadelen:

  • argan extraheren is een langdurig en duur proces