Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

gliss-kur-ultimate-color-oil-elixir

Haartype: beschadigd door stijlen, föhnen, warmtestyling, verven

Probleem: dof, droog, uitgedroogd haar, gespleten puntjes

Oplossing: Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir beschermt de natuurlijke kleur van de lokken en verhoogt de glans van kleurbehandeld haar. Het hydrateert, voedt en beschermt tegen uv-stralen. Verder herstelt het product de haarpuntjes, voedt het gekleurd haar en voorkomt het dat de kleur vervaagt. Het legt de nadruk op de reflecties en natuurlijke tint van de lokken.

Dankzij Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir wordt het haar zacht en glad.

Hoe gebruik je Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir? Breng een pompje van het product aan vanaf het midden van het haar tot in de puntjes. Wrijf de cosmetica grondig in vochtig haar en wacht tot het is geabsorbeerd. Je kunt de applicator blokkeren door de dispenser te draaien – op deze manier voorkom je dat je de olie verspilt.

Welke ingrediënten zitten er in Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir? Het product bevat: zonnebloemolie, abrikozenpitolie, sesamolie, olijfolie, zoete amandelolie, macadamia-olie, arganolie, marula-olie. De cosmetica bevat ook twee vluchtige siliconen en natuurlijk zonnebrand. Deze ingrediënten voorzien jouw haar en hoofdhuid van complexe bescherming en voeding.

Nuttige informatie: Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir heeft een olie-achtig consistentie. De kleur van het product is intensief geel. Een flesje bevat 75 ml, wat genoeg is voor meer dan zes maanden behandeling voor fijn en kort haar. De cosmetica heeft een fijne geur die jouw haar onderdompelt in citrusgeur.

Grappig feitje: De perzikolie in Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir is een meervoudig onverzadigde olie. Dit ingrediënt is uitstekend voor medium en hoog poreus haar. Het penetreert in de lokken in no time en is ideaal voor een haaroliebehandeling.

Voordelen:

  • legt de nadruk op de natuulijke haarkleur
  • heeft een applicatorblokkeerder
  • heeft een aangename geur en lekkere geur
  • bevat acht oliën en keratine

Nadelen:

  • het geeft geen effecten in het geval van gezond en glanzend haar
  • niet efficiënt, vooral wanneer gebruikt voor dik en dens haar
  • verdwijnt snel, wordt niet geabsorbeerd in gezonde en gladde lokken
  • kan laag poreus haar vettig maken