Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

garnier-fructis-miraculous-oil-in-spray

Haartype: fijn en vatbaar voor schade

Probleem: kleurbehandeld, droog, broos en beschadigd haar

Oplossing: Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray

Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray voorziet de lokken van glans en weerbaarheid.

Zij worden flexibel, gemakkelijk te ontklitten en stylen. Klitten zullen nooit meer een probleem voor je zijn. Het is een bijzonder verfraaiend en afwerkend product. Je moet je pijpekrullen of knotje direct besproeien en kijk dan eens hoe je haar glanst. Als het belangrijk voor je is om de beschadigde lokken te voeden en herstellen, moet je Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray verwisselen met een meer voedende olie of een gespecialiseerde haarbehandeling.

Hoe gebruik je Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray? Besproei je lokken van een afstand van ongeveer 20 centimeter en wacht tot het is geabsorbeerd. Het product kan worden aangebracht op droog of nat haar. De spray werkt heel goed als glansverbeterende cosmetica.

Welke ingrediënten zitten er in Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray? De hoofdingrediënten zijn: mango-olie, abrikozenolie en amandelolie. Mango-olie wordt aanbevolen voor zwak en broos haar. Abrikozenolie heeft een positieve invloed op droog en beschadigd haar. Amandelolie voegt glans toe en biedt een snelle absorptie.

Nuttige informatie: Garnier Fructis Miraculous Oil-In-Spray heeft een lichtgewicht formule in de vorm van een mist. Het is beschikbaar in de hoeveelheden 100 ml en 250 ml. De cosmetica heeft een fruitachtige en zoete geur die irriteert en vrij onaangenaam is voor veel vrouwen.

Grappig weetje: De cosmetica in mistform is zeer licht, niet-bezwarend en werkt alleen op het oppervlak. Je zult veel mists vinden bij drogisterijen. Er zijn gezichts- en lichaamsmists die verfrissen en glans toevoegen.

Voordelen:

  • gemakkelijk aan te brengen mistformule
  • voegt glans toe
  • gemakkelijke applicatie
  • lichtgewicht consistentie

Nadelen:

  • irriterende geur
  • geen herstellende
  • voedende of verzachtende werking